ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά με εμάς

Jacqlyn Company
Δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2017 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεκινήσει επιτυχώς τη συλλογή του. Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει με τις νέες και καταπληκτικές δημιουργίες της. Τα σχέδια είναι κομψά και προσθέτουν χαρακτήρα σε κάθε μαγιό.

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία μοναδικών ενδυμάτων σχεδιαστών για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, που πάντα θέλει να είναι κομψό και άνετο.
Επενδύουμε στο σχεδιασμό χειροποίητων δημιουργιών και στη μοναδικότητα των σχεδίων, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και την απαράμιλλη ποιότητα των υλικών και των υφασμάτων.

Το όνομα - σύνθημα
Το όνομα και το σλόγκαν της εταιρείας προέρχονται από την υποκοριστικό της πρώτης κυρίας Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis και εμπνέονται από τη φινέτσα που αναδύεται.

Υλικά & Σχεδιασμός
Οι συλλογές είναι διακοσμημένες με δαντέλα, τούλι, μουσελίνα, διαφανές ύφασμα και σατέν, επηρεασμένες από μεσαιωνικές πριγκίπισσες, βασιλική πολυτέλεια και ρομαντισμό που στοχεύουν στην πολυτέλεια και την υψηλή ραπτική.

Η αποστολή
Είναι η διατήρηση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης στις σχέσεις με τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους υπαλλήλους, αλλά και την αναβάθμιση και την παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in