ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορίες αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από μια υπηρεσία ταχυμεταφορών που έχει επιλέξει η Jacqlyn, εξασφαλίζοντας πλεονεκτήματα για τους αγοραστές και ασφαλή μεταφορά αγαθών.

Οι περισσότερες παραγγελίες θα αποσταλούν εντός μιας ημέρας παραγγελίας (δεν παραδίδουμε παραγγελίες τα Σάββατα, τις Κυριακές ή τις αργίες). Είναι πιθανό ορισμένες παραγγελίες να διαρκέσουν 24-48 ώρες για επεξεργασία. Θα χρησιμοποιήσουμε την Κανονική Αποστολή για την παραγγελία σας εκτός εάν επιλέξετε μια εναλλακτική λύση.

Στέλνουμε παραγγελίες σε όλες τις χώρες της ΕΕ, στα αμερικανικά κράτη και εδάφη, καθώς και σε όλες τις άλλες χώρες.

 

Αποστολή

Ελλάδα:
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Κόστος: Δωρεάν αποστολή (€ 0)

Ευρωπαϊκή Ένωση:
Χρόνος παράδοσης: 4-5 εργάσιμες ημέρες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε Δωρεάν Standard Shipping για παραγγελίες άνω των € 120! Για παραγγελίες κάτω από € 120 το κόστος θα υπολογιστεί ανάλογα με το βάρος των παραγγελθέντων προϊόντων με ελάχιστο κόστος αποστολής € 9,50. Οι παραγγελίες μπορούν να αποσταλούν σε πολλαπλά πακέτα.

Διεθνής ναυτιλία:
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες

Το κόστος υπολογίζεται ανάλογα με το βάρος των παραγγελθέντων προϊόντων. Το ελάχιστο κόστος αποστολής για διεθνείς παραγγελίες είναι € 10.


Κατάσταση αποστολής

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιλαμβάνει έναν αριθμό παρακολούθησης και μια διεύθυνση URL για να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας. Πληροφορίες σχετικά με τυχόν παραγγελθέντα ή ακυρωθέντα στοιχεία θα περιλαμβάνονται σε ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τυχόν δασμοί και φόροι που αξιολογούνται από τα τελωνεία είναι ευθύνη του πελάτη.


Επιστροφές και Ανταλλαγές

Εμείς στην Jacqlyn θέλουμε κάθε ένας από τους πελάτες μας να είναι πολύ ευχαριστημένος με τα προϊόντα μας. Εάν για κάποιο λόγο υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, θα εργαστούμε ευχαρίστως μαζί σας, καθώς προσπαθούμε για το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης του πελάτη.

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι ανταλλαγές και οι επιστροφές μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο για προϊόντα που είναι άθικτα, άπλυτα και αρχικά εργοστασιακά, με πλήρη συσκευασία και συνοδευτικά έγγραφα και πρέπει να γίνονται εντός του χρονικού πλαισίου που αναφέρεται παρακάτω.

Τα ρούχα Jacqlyn που αγοράζονται σε ανεξάρτητες μπουτίκ και καταστήματα πρέπει να επιστραφούν στον τόπο όπου αγοράστηκαν.


Ανταλλαγές

Θα ανταλλάξουμε τα χαλαρά, άπλυτα και αναλλοίωτα ρούχα σας μέσα σε 7 (επτά) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Οι ανταλλαγές μπορούν να γίνουν για διαφορετικό μέγεθος, διαφορετικό αίτημα παραλλαγής * ή άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ** από αυτό που αγοράσατε αρχικά.

* Λαμβάνοντας υπόψη τη χειροποίητη και μοναδική υφαντική φύση πολλών από τα ρούχα μας, υπάρχουν συχνά μικρές αποκλίσεις μεταξύ κάθε αντικειμένου. Δεχόμαστε αιτήσεις ανταλλαγής για διαφορετική παραλλαγή.

** Για ανταλλαγές προϊόντων μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αξία παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε με τον πελάτη ο οποίος θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά τιμής.


Επιστρoφές

Στη σπάνια περίπτωση που η jacqlyn στέλνει λανθασμένη παραγγελία ή ελαττωματικό προϊόν, η Jacqlyn θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την έγκαιρη αντικατάσταση και παράδοση του σωστού προϊόντος στον πελάτη.

Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή στον πελάτη για την επιστροφή των μη κουρασμένων και αμετάβλητων εμπορευμάτων εάν ζητήσετε εντός 7 (επτά) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή. Οι επιστροφές θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο με την αρχική μέθοδο πληρωμής. Τα έξοδα αποστολής είναι ευθύνη του πελάτη και δεν θα επιστραφούν από την Jacqlyn.

* Σε περίπτωση αγοράς προϊόντος μαγιού, για λόγους υγιεινής, οι επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές.


Προηγούμενη συλλογή

Τα είδη πώλησης είναι τελική πώληση, δεν υπάρχουν ανταλλαγές ή επιστροφές.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in